Mama mi je naročila, da kupim Glukozamin gel

Mama je delala v petek popoldan in pozabila si je kupiti Glukozamin gel. Zato me je poklicala, ko sem prišla iz šole in prosila, da skočim do bližnje lekarne, saj je videla reklamo, da pomaga pri vnetih sklepih in bi ga rada poskusila.

Že kar nekaj časa mama toži, da jo zelo bolijo sklepi v nogah in je poskusila že veliko raznih krem, obližev, obkladkov…

Poskusila je veliko domačih receptov, vendar ji nobena stvar ni čisto pomagala. Zato je želela preizkusiti še Glukozamin gel.

Ravno ko sem odložila telefon, me je poklicala prijateljica, če bi šle na bližnji hrib, ker je tako lepo vreme in bi obema pasalo, da se malo sprostiva po napornem tednu. Povedala sem ji, da lahko greva, samo da morava paziti na čas, saj se bom nazaj grede ustavila še v lekarni, da mami kupim Glukozamin gel. S seboj sem vzela še denarnico in se na hitro odpravila skozi vrata.

Dan je bil res krasen, prav prijetno toplo, nič ni pihalo in s prijateljico sva tako uživali na sprehodu, da sva se odločili iti nazaj po drugi, daljši poti. Za nazaj sva se tako zaklepetali, še ustavili sva se na klopci pri reki in se nastavljali zadnjim sončnim žarkom. Čisto sem pozabila, da moram še v lekarno po Glukozamin gel. Seveda sem bila prepozna in je bila lekarna že zaprta. Ko sem prišla domov, sem se šla oprhat in se spravila kar v pižamo. Prav težko sem dočakala mamo, ko je ob 22h prišla domov, da ji povem, zakaj sem pozabila kupiti njen Glukozamin gel. Na srečo se mama ni preveč razburjala. Zmenili sva se, da bom zjutraj najprej skočila v lekarno in kupila Glukozamin, danes pa bo uporabila še staro kremo, saj jo noge zelo bolijo, po tem, ko je cel popoldan bolj kot ne stala.