Naša izbira je na koncu bila kovinska kritina

Na trgu je več vrst strešne kritine od vas pa je odvisno, za katero se odločite. Ko tako razmišljam, to sploh ni lahko, če ne prihajaš iz te stroke. Seveda ti vsak ponudnik ponuja svojo in zanjo pravi, da je najboljša. Mi smo se po dolgem premisleku odločili, da bo naša izbira kovinska kritina, pa če bi vam moral danes povedati, ali smo se odločili, ne bi vedel povedati. Kajti trg vedno ponuja nove in nove materiale.

Meni je to bila največja odločitev pri sami gradnji hiše, najbolj sem se obremenjeval, če bo kovinska kritina res dobra. Sam nisem mogel verjeti, da me je vrsta kritine tako spravila iz sebe, da sem jo izbiral kar tri mesece. Od vsega začetka pa do tega, da je bila kovinska kritina naši strehi, je minilo natanko tri mesece.

Danes bi rekel, da sem pretiraval in bi se odločil veliko hitreje, ne bom rekel, da kovinska kritina ne bi bila moja ponovna odločitev, ker sem z njo zelo zadovoljen, verjetno pa bi bil zadovoljen tudi kako drugače. Ne bi bilo potrebno toliko kompliciranja. Meni osebno gre to res na živce, da vsak prodajalec zagovarja svoj izdelek, to je čisto razumljivo in jasno je, da je tako, samo težje je nam kupcem, potem poiskati res dobre materiale, če vsi zagovarjajo svoje. Tudi, ko sem hodil okoli, kakšna je kovinska kritina, je vsak hvalil svojo, za nekatere je bila kovinska kritina v redu, drugi pa so jo kritizirali. Nikoli ne veš, kaj je prav. Odločitev je vedno na koncu tvoja.

Jaz lahko rečem zase, da je moja hiša takšna, kot sem si jo želel, ne vem pa, ali sem dejansko izbral dobre materiale ali ne. To pa bo pokazal čas. Do sedaj se je kovinska kritina dobro odrezala in lahko rečem, da je bila odločitev pravilna.