Protibolečinski obliži lahko pomagajo pri temu, da ti ostaneš aktiven

Imela sem obdobja, ko sem bila skoraj 2 leti konstantna doma. Tisti 2 leti sem si za nalašč vzela proste. Hotela sem se malo ustaviti in zadihati in potem nadaljevati z svojo prihodnostjo. Tisti 2 leti sem se odločila, da res ne bom nič delala, ampak da bom iskala nekaj, kar bi mi lahko pomagalo pri minevanju dni. Zelo rada sem začela hoditi na sprehode. Sprehodi so bili nekaj, kar me je res umirilo in mi je odstranilo ves stres, ki sem ga imela v sebi. Seveda sprehodi so se včasih spremenili tudi v kolesarjenje ali pa v rolanje. Bila sem zelo vesela. Čim sem stopila ven na svež zrak in me ni bilo domov po 2. Uri.

Protibolečinski obliži lahko pomagajo pri temu, da ti ostaneš aktiven

Ampak seveda s tem so prišle tudi ena majhne težavice. Res močno me je začelo boleti koleno in ni mi bilo jasno, zakaj. Najprej sem mislila, da je bila kriva samo obutev, ampak sem hitro ugotovila, da bi me takrat začeli boleti podplati in ne kolena. Je pa tudi res, da so morda bili krivi čevlji. Seveda sem iskala razne solucije na spletu in zaenkrat nisem verjela prav ničemer. Potem pa sem našla nekaj protibolečinske obliže. Protibolečinski obliži so nekaj, kar jaz še res nikoli nisem probala in niti nisem vedela, če bi se s tem ukvarjala.

 Za, vsak slučaj sem kupila protibolečinske obliže ter jih preizkusila. Protibolečinski obliži so bili nekaj, kar me je spet spravilo v na sprehode, saj je bolečina kar čez noč izginila. Bila sem res presenečena, da so mi tako hitro pomagali in da sem lahko ohranila svoj hobi tisti 2 leti. Protibolečinski obliži so takrat postali del moje vsakdanje rutine, saj sem si jih morala menjavati vsak dan. Zvečer sem se lepo stuširala ter nadela novi protibolečinski obliž. Zjutraj je protibolečinski obliž že začel delovati in jaz sem lahko šla po kosilo, lepo na sprehod in bila zunaj po 2 uri.